follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Instalatii incalzire » Judetul ALBA
  home     Instalatii incalzire   Judetul ALBA

Instalatii incalzire Alba

Obtineti cel mai bun pret pentru instalatii incalzire completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
instalatii incalzire alba, instalatii incalzire solare, instalatii incalzire, instalatii incalzire alba, instalatii incalzire solare alba (Alba Iulia, ALBA)
Firma noastra este distribuitor national autorizat al societatii germane wikora, producatoare de echipamente solare de producere a apei calde si incalzire de ultima generatie. la aceste echipamente se remarca excelentele caracteristici tehnice, dublate de o garantie corespunzatoare - 10 ani pentru panourile solare si 2 ani pentru sistemul de stocare a caldurii...
0723 *** ***Click aici!
instalatii incalzire alba, instalatii de incalzire (ZLATNA, ALBA)
Societatea comerciala DOMUSTHERM SRL, cu sediul in Zlatna, str. Garii, bl.18, sc.A, et.2, apt.6, jud. Alba, este societate cu răspundere limitată constituită în baza Legii 31/1990 republicată cu modificările şi completările ulterioare. Principalul obiect de activitate al societătii este "Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat" - cod CAEN 4322. Societatea a fost infiintata în anul 2003 si are acelasi obiect..
0721 *** ***Click aici!
instalatii de incalzire (Alba Iulia, ALBA)
Sc dorin prod impex srl alba iulia proiecteaza si executa sisteme automate de irigat pentru gazon, sere si agriculura, sisteme de drenaj, instalatii de incalzire electrice in alei si in gazon, vinde si monteaza pavaje ecologice inierbate si pavaje din beton, piatra naturala si artificiala, materiale de placat si pavat ceramice iazuri si fanatani arteziene, iar prin magazinul on line de pe site-ul..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie